Αρχική

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310 242429 - thessaloniki@figurabody.gr

ΣΕΡΡΕΣ 23210 63800 - serres@figurabody.gr

ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 210 3232325 - athens@figurabody.gr

ΑΘΗΝΑ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ 210 8228222 - patision@figurabody.gr

Αδυνάτισμα - Αποτρίχωση - Αισθητική - Διατροφή

Εταιρεια

H ζωή μας ομορφαίνει όταν μας ικανοποιεί το είδωλο στον καθρέφτη.Η επιθυμία του ανθρώπου να είναι αρεστός και αποδεκτός από το κοινωνικό του περιβάλλον είναι η πλέον ισχυρή κινητήριος δύναμη για να τολμήσει αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο όμιλος αισθητικής ιατρικής FIGURA ξεκίνησε το 2005 από τη Θεσσαλονίκη και σε σύντομο χρονικό διάστημα , την άνοιξη του 2007 οι Σέρρες απέκτησαν το νέο κατάστημα.Τα διαρκώς αυξανόμενα μέλη μας ξεκίνησαν να χτίζουν μια σχέση ζωής με το ιατρικό προσωπικό των FIGURA και αυτό μας έδωσε τη δύναμη να τολμήσουμε μια δυναμική διεύρυνση των σημείων πώλησης στη Νότια Ελλάδα.

Από τον Απρίλιο του 2013 και έως σήμερα ο όμιλος μετρά 8 καταστήματα και συνεχίζουμε...Στην οικογένεια των FIGURA συμπεριλαμβάνονται δύο ιατρεία FIGURA CLINICA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , οι πρωτοποριακές μονάδες επεμβατικής αισθητικής ιατρικής DR FIGURA και δύο νέες αφίξεις που βασίζονται σε μια συνεργατική προσπάθεια, οι κλινικές δέρματος και υγείας ΕΟΝΙΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιστήμονες από πολλά διαφορετικά πεδία, πλαστικοί χειρουργοί, δερματολόγοι, αισθητικοί σώματος και προσώπου,φυσιοθεραπευτές , ψυχολόγοι και πολλοί άλλοι ένωσαν τις δυνάμεις του και συνιστούν την εμπειρία FIGURA.

Σταθερός στόχος της οικογένειας των FIGURA είναι να εισάγει, να δημιουργεί , να ερευνά και να εισάγει στην ελληνική αγορά τα πιο σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης στον τομέα του αδυνατίσματος.

Από τη πρώτη μέρα ζωής των FIGURA «ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ» και αυτή ακριβώς είναι η δέσμευσή μας και για το μέλλον...