Αρχική

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310 242429 - thessaloniki@figurabody.gr

ΣΕΡΡΕΣ 23210 63800 - serres@figurabody.gr

ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 210 3232325 - athens@figurabody.gr

ΑΘΗΝΑ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ 210 8228222 - patision@figurabody.gr

Αδυνάτισμα - Αποτρίχωση - Αισθητική - Διατροφή

Σωμα/Τοπικο Αδυνατισμα/Figura Τετραπολικές

Figura Τετραπολικές

 
Κατηγορία: Σώμα/ Τοπικό Αδυνάτισμα
 
Τα Figura με την συγκεκριμένη θεραπεία δίνουν λύση για τα παρακάτω:
 

Η θεραπεία Figura Τετραπολικές μπορεί να χαρακτηριστεί ως μη επεμβατική λιποαναρρόφηση!

Συνδυάζει κεφαλή τετραπολικού κενού ραδιοσυχνοτήτων και κεφαλή cavitation και vacuum και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και στο αδυνάτισμα.

Στάδιο 1:RF – Cavitation: 20

Η κεφαλή του Cavitation, λειτουργεί με την μέθοδο της σπηλαίωσης και προσφέρει έντονη λιποδιάλυση. Λόγω της εν τω βάθει θερμοθεραπείας, δημιουργούνται φυσαλίδες στο λιποκύτταρο, η κυτταρική μεμβράνη διαρρηγνύεται και το περιεχόμενο του διοχετεύεται στο λεμφικό σύστημα και στην συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο καθώς τα λιποκύτταρα δεν αναγεννώνται. Ακόμη και σε περίπτωση αύξησης του λιπώδους ιστού στο μέλλον, το λίπος δεν θα αποθηκευτεί στα συγκεκριμένα σημεία.

Στάδιο 2:RF – κεφαλή ραδιοσυχνοτήτων: 20’
Με την δεύτερη κεφαλή παράγονται τετραπολικές ραδιοσυχνότητες RF, με τις οποίες πετυχαίνουμε μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης. Έτσι, διεγείρουμε τους ινοβλάστες να παράγουν ελαστίνη και προάγουμε την αναδόμηση του κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι άμεση επιδερμική σύσφιξη.   

Στάδιο 3:Vacuum: 5’
Εφαρμόζουμε την ανεπτυγμένη τεχνολογία τουρμπινοαρνητικής πίεσης με την οποία γίνονται ρυθμικές μαλάξεις στα σημεία που θέλουμε να δουλέψουμε, αυξάνοντας τον μεταβολισμό και προκαλώντας αποσυμφόρηση της λέμφου.

Διάρκεια: 45 λεπτά