Αρχική

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310 242429 - thessaloniki@figurabody.gr

ΣΕΡΡΕΣ 23210 63800 - serres@figurabody.gr

ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 210 3232325 - athens@figurabody.gr

ΑΘΗΝΑ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ 210 8228222 - patision@figurabody.gr

Αδυνάτισμα - Αποτρίχωση - Αισθητική - Διατροφή

Σωμα/Τοπικο Αδυνατισμα/Figura Cronos Lipo Mesotherapy

Figura Cronos Lipo Mesotherapy

 
Κατηγορία: Σώμα/ Τοπικό Αδυνάτισμα
 

FIGURA CRONOS LIPO MESOTHERAPY
3D ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ – ΣΥΣΦΙΞΗΣ

Με CryoCavitation – RF Fractional – Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίδιτας και της επιδερμικής χαλάρωσης.
1ο Στάδιο: Cryo Cavitation

Ψυχρός υπέρηχος υψηλής τεχνολογίας που στηρίζεται στην διαδικασία της βιολογικής συρρίκνωσης του λιποκυττάρου. Όταν το λιποκύτταρο υποβληθεί σε θερμόκρασία χαμηλότερη της φυσιολογικής (37,5ο C) διαρρυγνύεται η εξωτερική μεμβράνη και ως εκ τούτου απελευθερώνονται τα λιπαρά οξέα και αποβάλλονται μέσω της λεμφικής οδού.

2ο Στάδιο: RF
Κλασματοποιημένη ραδιοσυχνότητα που προκαλεί ελεγχόμενο τοπικό οίδημα και ίνωση του συνδετικού ιστού σε βάθος 0,5-3,5mm, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της επιδερμίδας  και την αναδόμηση των κολλαγόνων ινών. Το RF Fractional προκαλεί πολλαπλά μικρά θερμικά τραύματα με σκοπό την ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου καθώς και την θέρμανση των πρωτεϊνών του χορίου με επακόλουθο την ανάπλαση – σύσφιξη της επιδερμίδας.

3ο Στάδιο: Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία
Διαδερμική μεταφορά δραστικών ουσιών βασιζόμενη στη διαφορά ηλεκτρικού δυναμικού. Διείσδυση λιποδιαλυτικών – συσφικτικών ουσιών έως 3 χιλιοστά με αποτέλεσμα τη λιποδιάσπαση καθώς και την αναδόμηση του συνδετικού ιστού. Τοποθετούμε την κεφαλή η οποία φορτίζει τα μόρια του προϊόντος με αρνητικό και αυτά κατευθύνονται προς τη γείωση η οποία είναι θετική. Η κεφαλή περιέχει κρύο το οποίο περιορίζει την μικροκυκλοφορία και έτσι η μεσοθεραπεία έχει μεγαλύτερη διάρκεια (3-4 ημέρες) στον οργανισμό από κάθε άλλη μεσοθεραπεία.
Ψυχρός υπέρηχος υψηλής τεχνολογίας που στηρίζεται στην διαδικασία.

Διάρκεια: 45 λεπτά

Διάρκεια: 45 λεπτά

 
Πληροφοριακό υλικό:
Cronos Lipo Mesotherapy 19/01/2017 189KB Cronos Lipo Mesotherapy